Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Počeli veliki sajamski popusti na Prometejevom sajtu

Sajamski popusti na sajtu od 30% do 65%

Sa koje god strane sajamskog štanda da se nađete, sigurni smo da će vam sajam knjiga ove godine itekako nedostajati. Mi znamo da nama hoće. Razgovori i susreti sa čitaocima, druženje sa autorima, sajamska vreva – sve su to stvari kojima digitalni svet ne može da parira.

Ipak, sajam je važan i zbog sajamskih popusta i povoljnih cena knjiga. Stoga smo odlučili da ga obeležimo barem na taj način što smo omogućili svim ljubiteljima pisane reči da željena izdanja nabave po sniženim cenama. Uz to, cenu dostave ne naplaćujemo za porudžbine čiji iznos prelazi 500,- dinara.

U našoj onljan prodavnici cene svih naslova su snižene, a evo koje edicije posebno izdavajamo:

 

Sve knjige možete poručivati putem naše onlajn prodavnice, slanjem podataka mejlom na adresu prodaja@prometej.co.rs ili besplatnim pozivom na broj 0800 323 323.

Popusti traju do 15. novembra.
Uživajte u jesenjem čitanju!

 

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.