fbpx
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Почели велики сајамски попусти на Прометејевом сајту

Сајамски попусти на сајту од 30% до 65%

Са које год стране сајамског штанда да се нађете, сигурни смо да ће вам сајам књига ове године итекако недостајати. Ми знамо да нама хоће. Разговори и сусрети са читаоцима, дружење са ауторима, сајамска врева – све су то ствари којима дигитални свет не може да парира.

Ипак, сајам је важан и због сајамских попуста и повољних цена књига. Стога смо одлучили да га обележимо барем на тај начин што смо омогућили свим љубитељима писане речи да жељена издања набаве по сниженим ценама. Уз то, цену доставе не наплаћујемо за поруџбине чији износ прелази 500,- динара.

У нашој онлјан продавници цене свих наслова су снижене, а ево које едиције посебно издавајамо:

 

Све књиге можете поручивати путем наше онлајн продавнице, слањем података мејлом на адресу prodaja@prometej.co.rs или бесплатним позивом на број 0800 323 323.

Попусти трају до 15. новембра.
Уживајте у јесењем читању!

 

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.