Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.
Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

Obeležavanje 20 godina NATO bombardovanja

Da ne zaboravimo – 20 godina od NATO zločina

U nedelju, 24. marta 2019. godine, navršavaju se dve decenije od prvog NATO napada na našu zemlju. Tim povodom odlučili smo da upriličimo program u našoj galeriji, u Miletićevoj br. 16 u Novom Sadu. Pozivamo vas da zajedno obeležimo 20 godina od stradanja i stravičnih događaja koji su pogodili i naš grad.
Zločini zbog kojih tuga i danas traje ipak ne bi trebalo baciti u zaborav, te ih treba preneti i na mlađe naraštaje sa objašnjenjima zbog čega i danas ispaštaju.

U publikaciji MOSTOVI NOVOG SADA sabrali smo sve lepo i ružno o ovim objektima od velikog značaja za Novi Sad kroz istoriju. Želja nam je da se podaci čuvaju i šire, te ćemo stoga svakom posetiocu pokloniti po primerak publikacije.

Mesto: Galerija IK Prometej (Svetozara Miletića 16, Novi Sad)
Vreme: Petak, 22. mart 2019. godine, sa početkom u 12 časova

Dobro nam došli!
Vaš IK Prometej

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.