Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

Nova knjiga Dušanke Vranješević

Obaveštavamo vas da je iz štampe izašao novi roman Dušanke Vranješević, Moda i neke druge priče. Knjiga će uskoro biti dostupna za kupovinu u većem broju knjižara.

Međutim, na našem sajtu je možete poručiti sa 20% popusta.

Ovo je jedan od unikatnih naslova koji će vas upoznati kako sa svetom mode tako i događajima iza kulisa. Možete videti kako se pripremaju i na koje sve prepreke nailazi prilikom organizovanja modnih revija, koliko je odricanja potrebno da bi se pratio i ostvario modni san i koliko je moda zapravo cenjena u Srbiji.

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.