Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.
Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

NAGRADA RADOJE DOMANOVIĆ PRIPALA RADOMIRU PUTNIKOVIĆU

Na konkursu koji je raspisalo Udruženje književnika Srbije za ukupan doprinos srpskoj književnoj satiri, nagrada „Radoje Domanović“ pripala je Radomiru Putnikoviću književniku iz Londona i Momčilu Stojanoviću književniku iz Beograda.

Svojim knjigom satire „Svetlost velegrada“ Putniković se pokazao kao vrstan pisac basni, te je ovom nagradom samo potvrđeno njegovo satirično stvaranje.

O dobitnicima priznanja za književnu satiru u Srbiji odlučivao je žiri u sastavu: Radomir Andrić (predsednik), Milovan Vitezović, Petar Žebeljan, Vitomir Teofilović, Slađana Mitrović, Radoslav Tilger i Aleksandar Čotrić.

Nagrade će biti dodeljene na svečanosti u Udruženju književnika Srbije 22. februara u 12 časova.

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.