Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.
Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

Međunarodni sajam knjiga u Novom Sadu

U periodu od 3. do 9. marta 2020. godine biće održan Međunarodni sajam knjiga u Novom Sadu (Hajduk Veljkova 11), gde posetioce očekuju premijerna izdanja, brojne promocije i programi. Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova, ulaz na sajam je besplatan.
Izdavačka kuća Prometej izlagaće i ove godine svoje nove naslove, organizovati druženje sa autorima. Osim preko stotinu novih naslova objavljenih između dva sajma, ove godine smo za vas pripremili pregršt noviteta i poklona.
Posetite nas na štandu i iskoristite priliku da učestvujete u našoj nagradnoj igri i osvojite neku od nagrada. Samim učestvovanjem dobijate poklon-knjiguIzvlačenje će se obaviti poslednjeg dana Sajma a vašu nagradu možete preuzeti u prostorijama IK Prometeja (Svetozara Miletića 16, Novi Sad) ili na štandu Prometeja.
Dobrodošli na druženje sa knjigom!

 

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.