Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.
Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

Koktel povodom nagrade „Pavle Stefanović“ Dušanu Mihaleku

IK Prometej Vas poziva na koktel povodom nagrade „Pavle Stefanović“ za najbolju knjigu o muzici Dušanu Mihaleku, u ponedeljak, 7. oktobra 2019. godine sa početkom od 12 časova u Galeriji IK Prometeja (Svetozara Miletića 16, Novi Sad).

U programu učestvuju:
Dušan Mihalek – muzikolog
Jelena Stamenković – novinarka
Jelena Janković – pijanistkinja
Zoran Kolundžija – urednik IK Prometeja

Nagradu „Pavle Stefanović“ dodeljuje Udruženje kompozitora Srbije jednom autoru za muzički esej, kritiku, osvrt, prikaz (zbirku tekstova, predavanja, ciklus emisija itd.) objavljen u štampanim ili elektronskim medijima tokom prethodne godine na teritoriji Srbije.
Dušan Mihalek je ovogodišnji nosilac ove prestižne nagrade za delo „Muzika i reč“ u izdanju Prometeja.

Ulaz je slobodan.
Dobro nam došli!

Vaš Prometej

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.