Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.
Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

Knjiga „Priručnik za neodlučne“ autorke Danke Đukanović u knjižarama od 21. marta

Iz štampe je izašao veoma koristan Priručnik za neodlučne – knjiga uz pomoć koje svako može ovladati veštinama boljeg donošenja odluka i na taj način poboljšati kvalitet svog života.

Danka Đukanović po zanimanju je master psiholog i geštalt psihoterapeut. Sertifikovani je trener asertivne komunikacije, voditelj i autor kreativnih radionica i treninga za lični rast i razvoj i autorka bloga Psihologium. Neka od tema i pitanja kojima se bavi su motivacija, lični razvoj, promena, donošenje odluka, kako pripitomiti anksioznost…

Uz ovaj priručnik, čitalac će na jednostavan način otkriti koji su razlozi za teško donošenje odluka, šta nas koči, zašto nam je nekada lakše da izbegnemo konflikt i zašto čekamo da se stvari same od sebe reše. Najvažniji deo knjige predstavljaju korisni saveti i alati koji nam pomažu da ovladamo svim koracima i fazama u odlučivanju, te da najzad izađemo iz lavirinta neodlučnosti.

Knjiga Priručnik za neodlučne namenjena je svima koji žele da unaprede donošenje odluka i da nauče kako da postavljaju prioritete, kako male, tako i one životne.

„Ovo je ne samo priručnik za samopomoć u donošenju oduka, pisan pitkim, laganim i duhovitim stilom, već i priručnik za bolji život uopšte. Priručnik za neodlučne neće vam reći šta da odaberete, već kako.“ – Prof. dr Zdenka Novović

Knjigu već danas možete poručiti u našoj onlajn prodavnici sa 20% popusta, a od 21. marta možete je naći u svim bolje snabdevenim knjižarama u Srbiji.


Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.