Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

64. MEĐUNARODNI SAJAM KNJIGA U BEOGRADU

Nakon što smo prošle godine poneli titulu Izdavača godine, pred nama je bio postavljen težak zadatak da održimo jednako dobru produkciju, kako u smislu kvaliteta, tako i broja objavljenih naslova.

Ipak, i ove godine naš mali tim uspeo je da izabere, priredi i pripremi za štampu više od stotinu novih naslova. Osim nekoliko ponovljenih, starijih izdanja, uglavnom su sve to nova, sada prvi put publikovana dela.

Tako će posetioci na sajmu imati priliku da vide pet novih naslova iz edicije Popularna lingvistika, deset u ediciji SRBIJA 1914-1918, pet naslova kvalitetne beletristike u sve popularnijoj ediciji Reka… Posebno smo ponosni na još jednu objavljenu knjigu Petera Handkea „Još jedanput za Tukidida“ u godini u kojoj mu je dodeljena Nobelova nagrada za književnost.

Osim novih izdanja, na našem štandu biće izloženo više stotina naslova sa velikim sajamskim popustom, ali i mnoštvom poklona za naše najvernije kupce.

Pronaći ćete nas lako, u Areni Hale 1, prema izlazu ka Hali 4, a verujemo da će Vas ove godine iznenaditi i nesvakidašnji izgled našeg štanda – kada budete ugledali staru kućnu biblioteku, stigli ste do nas!

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.