Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Mediji o knjizi

Predstavljena knjiga „Sedma sila bez krila”

U četvrtak, 28. novembra 2019. godine, na Filozofskom fakultetu u Nišu, u saradnji sa departmanima za žurnalistiku i komunikologiju, održana je promocija knjige „Sedma sila bez krila”, autora Milorada Doderovića.

Govorili su, predgovarač profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu sociolog dr Đokica Jovanović, slobodni novinar iz Osla Saša Dimitrijević, upravnik departmana za žurnalistiku i komunikologiju FF dr Ivan Cvetanović i autor. Promociju je posetio veliki broj zainteresovanih građana i studenata.

Doderović je radio kao novinar i urednik u Narodnim novinama, a bio šef dopisništva Glasa javnosti i Kurira u Nišu, a 25 godina je stalni akreditovani dopisnik programa na srpskom jeziku australijskog državnog SBS radija. U Glasu javnosti i Kuriru je naprasno proglašen „tehnološkim viškom” posle sukoba sa osnivačem listova Radisavom Rodićem, zbog toga što je smatrao da napiše tekst koji je smatrao etički spornim. 

Više o promociji možete pročitati ovde.

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.