Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Медији о књизи

Представљена књига „Седма сила без крила”

У четвртак, 28. новембра 2019. године, на Филозофском факултету у Нишу, у сарадњи са департманима за журналистику и комуникологију, одржана је промоција књиге „Седма сила без крила”, аутора Милорада Додеровића.

Говорили су, предговарач професор Филозофског факултета у Београду социолог др Ђокица Јовановић, слободни новинар из Осла Саша Димитријевић, управник департмана за журналистику и комуникологију ФФ др Иван Цветановић и аутор. Промоцију је посетио велики број заинтересованих грађана и студената.

Додеровић је радио као новинар и уредник у Народним новинама, а био шеф дописништва Гласа јавности и Курира у Нишу, а 25 година је стални акредитовани дописник програма на српском језику аустралијског државног СБС радија. У Гласу јавности и Куриру је напрасно проглашен „технолошким вишком” после сукоба са оснивачем листова Радисавом Родићем, због тога што је сматрао да напише текст који је сматрао етички спорним. 

Више о промоцији можете прочитати овде.

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.