Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Mediji o knjizi

Predstavljena knjiga „Planina koja me je volela“ u Arilju

U organizaciji Narodne biblioteke Arilje, u subotu 20. aprila 2019. godine održano je književno veče u Sokolskom domu Arilje, na kom je publici predstavljena knjiga „Planina koja me je volela“, autora Milana i Miodraga Pjevića.

Pored koautora, Milana Pajevića, u programu su učestvovali Zoran Kolundžija – osnivač i direktor IK Prometej iz Novog Sada; Pavle Simjanović – dramaturg i Muharem Bazdulj, pisac, prevodilac i novinar, koji je i recenzent knjige.

Čitalac „Planine koja me je volela“ stiče utisak da na neki način poznaje i Milana Pajevića i Miodraga Pajevića, zna u najmanju ruku o čemu bi s njima mogao da razgovara uz kafu, čaj ili  nešto žestoko. Ovo je knjiga koju će čitaoci da vole, to je nešto što mi kaže moje vlastito čitalačko iskustvo, a teško da jedna knjiga može da ima veću ambiciju. Ima hrabrosti u pokušaju da se privatna prepiska podeli s nepoznatim čitaocima, a ovakav utisak je, između ostalog, i nagrada za tu hrabrost.“ – Muharem Bazdulj

 

 

 

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.