Zbog povećanog broja onlajn porudžbina, molimo Vas za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina.
Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od 3.000 rsd ili više.
Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Mediji o knjizi

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe, te odobravamo popust od 20% na sva izdanja i besplatnu isporuku za porudžbine veće od 3.000 dinara. Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe.

Paraćinski „Bilten” o knjizi Ninusa Nestorovića

„Bilten”, br. 342, 26. 03. 2020.

rubrika Kultura, str. 15.


U izdanju Kuće „Prometej” iz Novog Sada, nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga aforizama Ninusa Nestorovića intrigantnog naziva „Bože, uprosti nam”.
Na 208 strana knjiga sadrži 800 aforizama, a poznati srpski satiričar i naš sugrađanin nam sa malo reči, a sa puno sebi svojstvene kreativnosti, domišljatosti, stila i hrabrosti, predstavlja svet u kome živimo. Predgovor i pogovor  za Ninusovu najnoviju zbirku aforizama napisali su profesor Ratko Božovići rok kritičar i pisac Petar Popović.
Z. R.

 

Bilten, Paraćin

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.