Због повећаног броја онлајн поруџбина, молимо Вас за стрпљење и разумевање услед могућег кашњења поруџбина.
Бесплатна достава за поруџбине у вредности од 3.000 рсд или више.
Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Медији о књизи

Сви смо тренутно у сличној ситуацији, али одлуке како ћемо искористити време у условима ограниченог кретања су индивидуалне.
Ми желимо да Вас мотивишемо да ово време проведете чинећи нешто добро за себе, те одобравамо попуст од 20% на сва издања и бесплатну испоруку за поруџбине веће од 3.000 динара. Заштитите своје мисли од медијске буке, уроните у добру књигу, научите нешто ново, напајајте се корисним и лепим стварима и кад све ово прође осећаћете да сте урадили нешто корисно за себе.

Параћински „Билтен” о књизи Нинуса Несторовића

„Билтен”, бр. 342, 26. 03. 2020.

рубрика Култура, стр. 15.


У издању Куће „Прометеј” из Новог Сада, недавно је изашла из штампе најновија књига афоризама Нинуса Несторовића интригантног назива „Боже, упрости нам”.
На 208 страна књига садржи 800 афоризама, а познати српски сатиричар и наш суграђанин нам са мало речи, а са пуно себи својствене креативности, домишљатости, стила и храбрости, представља свет у коме живимо. Предговор и поговор  за Нинусову најновију збирку афоризама написали су професор Ратко Божовићи рок критичар и писац Петар Поповић.
З. Р.

 

Билтен, Параћин

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.