Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Edukacija

Svi smo trenutno u sličnoj situaciji, ali odluke kako ćemo iskoristiti vreme u uslovima ograničenog kretanja su individualne.
Mi želimo da Vas motivišemo da ovo vreme provedete čineći nešto dobro za sebe. Osim popusta od 20%, omogućili smo i besplatnu isporuku knjiga do Vaših vrata. 
Zaštitite svoje misli od medijske buke, uronite u dobru knjigu, naučite nešto novo, napajajte se korisnim i lepim stvarima i kad sve ovo prođe osećaćete da ste uradili nešto korisno za sebe. 

Prva Prometejeva knjiga

Velika seoba Srba i Arsenije III Crnojević

10. januara 1990. godine, na tadašnju adresu naše kancelarije stiglo je rešenje o registraciji Izdavačko-knjižarske agencije Prometej. Nekoliko meseci kasnije iz štampe je izašla prva knjiga koja je na koricama imala stilizovana slova I i P sa crvenim plamičkom.
Knjiga „Velika seoba Srba i Patrijarh Arsenije III Crnojević“ dr Stefana Čakića objavljena je povodom 300. godišnjice Velike Seobe Srba. Ona je umnogome označila i ono čime smo kasnije nastavili da se bavimo. A to je obeležavanje velikih i važnih jubileja objavljivanjem knjiga koje ostaju kao trajni spomenici za sve buduće naraštaje.
Tokom ovih 30 godina Prometej se razvijao kao pravo porodično preduzeće. Nova generacija danas polako preuzima posao u skladu sa brižljivo prenetim vrednostima i nastavlja utabanim izdavačkim putem, unoseći i ponešto novo.

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.