Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Edukacija

OTIMANJE KOSMETA – UZIMANJE DUŠE

Matija Bećković

 

Čovek koji nije vladao sobom – vladao je svetom i kraj 20.veka i svoje vladavine krunisao najbestidnijim nedelom, bombardovanjem Srbije, pretvarajući Evropsku uniju i NATO u novu Moniku Levinski.
Da bi skrenuo pažnju sa svoje sramote, na stub srama je zakucavao Srbiju, ali su te bombe istovremeno pogađale i onu Ameriku u koju su se više od pola veka kleli i uzdali svi narodi željni slobode i
pravde od Beograda do Vladivostoka.
„Od svega što čovek podiže i gradi ništa nije bolje i vrednije od mostova“, pisao je Ivo Andrić i za taj najplemenitiji simbol koji je s ovog podneblja prinesen pisanoj civilizaciji on i njegov jezik ovenčani su Nobelovom nagradom za književnost.
Ali NATO neman, gazeći sve obzire, od Povelje UN do moralnih kanona univerzuma, prvo je zinula na mostove. A kad se nažderala mostova, zasladila se hramovima, bolnicama i staračkim domovima, putnicima po vozovima i autobusima, TV-studijima i TV-tornjevima i decom na nošama.
Tako se završila jedna era, a na početku druge pružen nam je čist list hartije da na njemu ispočetka pišemo istoriju Srbije. NATO BOMBARDOVANJE JUGOSLAVIJE 1999.
Nije taj projekat namenjen samo nama, ali je Srbija po tradiciji izabrana da se preko nje poruči malim narodima da im kičma više nije potrebna i da će bez kičme živeti mnogo bolje.
Naša budućnost su deca bez kičme, a da bismo rađali decu bez kičme najbolje je da je nemamo ni sami. Preko najmoćnijih ekrana NATO telali su nam poručivali da u bombardovanju nije bilo ničeg ličnog, nego samo otrežnjujućeg i poučnog.
Izašlo je na videlo da se za nezavisno Kosovo u mraku borilo trgujući ljudskim organima. A šta je otimanje Kosova, žile kucavice srpske zemlje, ako nije krađa i otimanje organa?
Da bi se oteo bubreg, kidnapovani su Srbi, da bi se otela duša srpskog naroda, masakrirana je Srbija. Jedno je vađeno iz tela pojedinaca, a drugo iz tela Srbije. Na istom delu su uhvaćeni zločinci bez granica i nevidljivi junaci iz nevidljivih aviona. Jedni su amputirali teritoriju, a drugi jetru i bubrege.
Ovaj najveći zločin među zločinima začudo nisu učinili Srbi nego je učinjen nad Srbima, mada su oglašeni za najveće zločince.
Kad je počelo bombardovanje Srbije zatvoren je Muzej Nikole Tesle u Kolorado Springsu. Spomen-pločana hotelu u Londonu u kojem je živeo Slobodan Jovanović odmah je prekrivena. Ovih dana je Fond Slobodan Jovanović predložio Svetom Sinodu i Sveti Sinod prihvatio da se formira spomen-groblje žrtava NATO bombardovanja i da taj zadatak preuzme na sebe Srpska pravoslavna crkva. To čine svi narodi posle svih ratova pa ni Srbi ne bi smeli postati izuzetak. Samo tako će neki budući Vili Brant imati gde da klekne.
Bilo bi rečito i plemenito da i NATO pakt podigne groblje svojim žrtvama postradalim od ruke srpskih zločinaca. Bilo bi to jedinstveno groblje u istoriji ratova u kojem ne bi bio sahranjen ni jedan poginuli vojnik, ali bi tu mogli da sahrane pokojni obraz i umrlu savest tzv. međunarodne zajednice i NATO saveza.

 

Preuzeto iz knjige 78 dana apokalipse: istina optužuje

 

Obaveštenje o slanju rukopisa

Uredništvo IK Prometej obaveštava sve zainteresovane autore da u naredne dve godine nećemo imati mogućnosti za razmatranje novih rukopisa. Zbog već popunjenog izdavačkog plana za 2020. i 2021. godinu nećemo primati i razmatrati nove predloge. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.