Додир одаје

Шифра производа: 30000
Додир одаје
Број страна / Повез / Писмо:
304 / Тврд / Ћирилица
Димензије: -
ИСБН: 978-86-7264-078-6
Година издавања: 2018.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 990,00 дин.Цена са попустом: 792,00 дин.

Роман Додир одаје је роман првенац двоје аутора, Ксеније Ћаћић и Николе Гаровникова. Ова згуснута љубавна прича која се одвија највећим делом у Новом Саду, настала је као синтеза животних искустава како аутора, тако и људи око њих који су њихове животе дотакли и обележили.

Радња је испричана кроз очи главне јунакиње, иначе рођење Карловчанке и обухвата период од годину дана њеног живота. Књига је богата како дијалозима и дубоким монолозима, тако и кратким историјским анегдотама и описима. Драматургија се највећим делом дешава у самом срцу Војводине, Новом Саду и Сремским Карловцима, али је вредност овог књижевног штива увећана и радњом у другим градовима из Србије и региона.

Време настајања може на први поглед деловати неважно, а ипак је јасно да се ради о почетку 21. века узевши у обзир карактеристична дешавања и економску ситуацију у вези са садашњим периодом, које се наизглед споредно провлаче кроз тематику.

Једном интензивном и набујалом животном игром аутори су покушали отворити нека вечна питања и навести читаоце да сами нађу одговоре на питања – да ли се воли само једном, да ли добијамо другу шансу у животу? Ова књига која се чита у једном даху има за жељу дотаћи и оне који живе живот, а и оне који животаре идеју о себи пре него своју истину и понудити један мало другачији поглед на страх од препуштања и давања.

Ксенија Ћаћић

Ксенија Ћаћић је рођена новосађанка, где тренутно живи и ради. Љубав према прози развија похађајући часове код Проф. др Милоша Милошевића у Исидориној гимназији. Иако се по завршетку Економског факултета у Суботици, као дипломирани економиста почела бавити цифрама и маркетингом, љубав према писању никада се није гасила, што је изродило роман првенац – Додир одаје, који је написала заједно са својим најбољим пријатељем Николом Гаровниковим.


Никола Гаровников

Никола Гаровников рођен је такође у Новом Саду, а са Ксенијом је седео у клупи у средњој школи. Његово даље техничко усавршавање на Грађевинском факултету у Новом Саду, па потом специјалистичке студије у иностранству, свакако је оставило лични печат на првом роману у његовој списатељској каријери под именом – Додир одаје.

Будите први који ће написати рецензију “Додир одаје”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.