Човечанство у преображају

Шифра производа: 29733
Човечанство у преображају
Број страна / Повез / Писмо:
300 / Тврд / Латиница
Димензије: N/A
ИСБН: 978-86-515-1296-7
Година издавања: 2017.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 900,00 дин.Цена са попустом: 720,00 дин.

Наша земља је у преображају. Потресна слика: свуда се уништава, вара, конфискује, поробљава. Стално се изазивају нови ратови. Милиони људи су под присмотром, бојкотују се, убијају. Страх се шири планетом Земљом. Свим овим мрачним дешавањима управља једна рука. Малобројни моћници подгрејавају лудило и даље: максимално остваривање профита и смањење трошкова! Тако гласи њихово решење за свет. Већина људи се мучи за мали број супербогатих превараната!

Ми људи морамо да урадимо све да повратимо снагу сопствене интуиције, која је малаксала због манипулација. Само то ће нам заиста пружити заштиту. Објективна анализа стоји само наизглед у супротности са интуицијом, а заједно обе компоненте одређују да ли смо у тромости или у покрету.

Аутор Милорад Крстић изборио се сопственим радом на путу од надничара и досељеника до успешног привредника. Он будним оком посматра преврате нашег света. Апелује сваком појединцу да напусти погрешне конструкције из прошлости и коначно утоне у сопствену духовну снагу.

Милорад Крстић

Будите први који ће те оставити утисак “Човечанство у преображају”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Још нема коментара.