Само свој

Шифра производа: 29903
Само свој
Број страна / Повез / Писмо:
538 / Броширан / Ћирилица
Димензије: 21 cm
ИСБН: 978-86-515-1402-2
Година издавања: 2018.
Издавач / Суиздавач: Издавачка кућа Прометеј

Цена: 1.000,00 дин.Цена са попустом: 800,00 дин.

Велики значај ове књиге може се сагледати већ у првој причи „Тајна у души закопана“, која отвара све наредне. Тему суровог вршњачког насиља, Раша је описао кроз болна подсећања, баш онако како је и доживео. Ту се крије и тренутак када је, како и због чега одлучио да свој живот посвети спорту и тренинзима.

На питања која постављамо током целог живота (углавном сами себи) у вези порока, сексуалности, страхова и табу тема савременог друштва, аутор одговара без предрасуда у тако значајној причи (посебно за младе) под насловом „Смртоносна провалија“. Чињеница је да се у нашој средини о озбиљним стварима углавном ћути, а то није добро. Већина младих је несигурна у доношењу било које одлуке, јер о најинтимнијим стварима се не прича ни у друштву, а камоли пред родитељима. Баш зато, ова прича је „огледало“ данашњег времена, која разбија сва устручавања и све нелагоде у младом човеку. – из рецензије Игора Јовелића

Раша Томановић

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


  1. :

    Ova knjiga je za svaku pohvalu,treba svako da je kupi i procita.Mnogo toga mozete da naucite iz knjige,Rasa je izvanredan novinar i knjizevnik.

  2. :

    Najbolji!!!

  3. :

    Brutalno iskrena i otvorena knjiga!