Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Susret sa Tomislavom Badovincem

Novosadski klub i Udruženje Akcijaš imaju čast, da Vas pozovu na susret sa Tomislavom Badovincem, političarem i predsednikom Narodne Omladine Jugoslavije, potonjim doktorom ekonomije i vrsnim bankarem, koji će biti održan u petak, 07. februara 2020. godine sa početkom u 12 časova, u Galeriji Prometej (Miletićeva 16, Novi Sad).
Na svečanosti će biti promovisana knjiga Istinom do istine, autora Tomislava Badovinca. Autor je kroz ceo svoj život ostao dosledan svim vrlinama i vrednostima, koje su krasile veliku nam zajedničku domovinu. Beskompromisan je u borbi za ravnopravnost, ljudsku jednakost i solidarnost, ukidanja svih vrsta potčinjavanja čoveka čoveku I eksploatacije bilo koje vrste.
U program učestvuju:
Tomislav Badovinac – autor
Dragan Kojić – predsednik Novosadskog kluba
Milan Livada – novinar i publicista
Zoran Matović
Stevan Stojanović
Svetozar Gatarić
Marko Vojinović
Manifestaciju će umetnički oblikovati: članovi Opere SNP – Verica Pejić i Jovan Pejić.

Uputstvo za slanje rukopisa

Kako bi proces slanja i odabira rukopisa bio što brži i jednostavniji, molimo vas da se pridržavate dole navedenih pravila:

  • Predlog rukopisa šalje se isključivo putem mejla, na adresu dijana.t@prometej.co.rs
  • Predlog rukopisa treba da sadrži kratku biografiju autora sa kontakt podacima, sinopsis dela, obim i sadržaj, kao i objašnjenje zbog čega bi delo trebalo da se nađe u produkciji IK Prometej.
    Prilikom slanja predloga rukopisa, nije potrebno da nam šaljete celokupno delo.
  • U roku od 90 dana od prispeća predloga, bićete obavešteni o daljoj odluci naših urednika, te ukoliko za tim bude bilo potrebe, biće zatraženo da pošaljete celokupno delo na čitanje. U suprotnom, mejlom će Vam biti upućen negativan odgovor.
  • O konačnoj odluci nakon faze čitanja celokupnog rukopisa obaveštavamo Vas u roku od 90 dana, takođe mejlom.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.