Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Сусрет са Томиславом Бадовинцем

Новосадски клуб и Удружење Акцијаш имају част, да Вас позову на сусрет са Томиславом Бадовинцем, политичарем и председником Народне Омладине Југославије, потоњим доктором економије и врсним банкарем, који ће бити одржан у петак, 07. фебруара 2020. године са почетком у 12 часова, у Галерији Прометеј (Милетићева 16, Нови Сад).
На свечаности ће бити промовисана књига Истином до истине, аутора Томислава Бадовинца. Аутор је кроз цео свој живот остао доследан свим врлинама и вредностима, које су красиле велику нам заједничку домовину. Бескомпромисан је у борби за равноправност, људску једнакост и солидарност, укидања свих врста потчињавања човека човеку И експлоатације било које врсте.
У програм учествују:
Томислав Бадовинац – аутор
Драган Којић – председник Новосадског клуба
Милан Ливада – новинар и публициста
Зоран Матовић
Стеван Стојановић
Светозар Гатарић
Марко Војиновић
Манифестацију ће уметнички обликовати: чланови Опере СНП – Верица Пејић и Јован Пејић.

Упутство за слање рукописа

Како би процес слања и одабира рукописа био што бржи и једноставнији, молимо вас да се придржавате доле наведених правила:

  • Предлог рукописа шаље се искључиво путем мејла, на адресу dijana.t@prometej.co.rs
  • Предлог рукописа треба да садржи кратку биографију аутора са контакт подацима, синопсис дела, обим и садржај, као и објашњење због чега би дело требало да се нађе у продукцији ИК Прометеј.
    Приликом слања предлога рукописа, није потребно да нам шаљете целокупно дело.
  • У року од 90 дана од приспећа предлога, бићете обавештени о даљој одлуци наших уредника, те уколико за тим буде било потребе, биће затражено да пошаљете целокупно дело на читање. У супротном, мејлом ће Вам бити упућен негативан одговор.
  • О коначној одлуци након фазе читања целокупног рукописа обавештавамо Вас у року од 90 дана, такође мејлом.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.