Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Prometej na Sajmu knjiga u Nišu

Počinje 56. sajam knjiga u Nišu

Danas, 2. decembra, u 18č biće svečano otvoren 56. sajam knjiga u Nišu, u hali Čair. Sajam će otvoriti aktuealni laureat NIN-ove nagrade Vladimir Tabašević.

Na sajmu će svoja izdanja predstaviti više od 70 izdavača iz Srbije, a planirani su prateći programi i dodele sajamskih nagrada. Cena ulaznice je 120 dinara.

Prometej u Nišu

Izdavačka kuća Prometej izložiće više stotina naslova, kako onih najnovijih, tako i starijih po sajamskim cenama. Posetioci će tako moći da pronađu vredna istorijska i lingvistička dela, poput Velikog rečnika stranih reči ili Pravopisnog rečnika sa popustima i od 60%, a nove naslove iz Edicije Srbija 1914-1918 snižene do 30%.

Vidimo se na sajmu!

Foto: V.Keser

Uputstvo za slanje rukopisa

Kako bi proces slanja i odabira rukopisa bio što brži i jednostavniji, molimo vas da se pridržavate dole navedenih pravila:

  • Predlog rukopisa šalje se isključivo putem mejla, na adresu dijana.t@prometej.co.rs
  • Predlog rukopisa treba da sadrži kratku biografiju autora sa kontakt podacima, sinopsis dela, obim i sadržaj, kao i objašnjenje zbog čega bi delo trebalo da se nađe u produkciji IK Prometej.
    Prilikom slanja predloga rukopisa, nije potrebno da nam šaljete celokupno delo.
  • U roku od 90 dana od prispeća predloga, bićete obavešteni o daljoj odluci naših urednika, te ukoliko za tim bude bilo potrebe, biće zatraženo da pošaljete celokupno delo na čitanje. U suprotnom, mejlom će Vam biti upućen negativan odgovor.
  • O konačnoj odluci nakon faze čitanja celokupnog rukopisa obaveštavamo Vas u roku od 90 dana, takođe mejlom.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.