Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Prometej na Majskim danima knjige u Pančevu

Od ponedeljka, 28. maja, pa do subote, 2. juna ove godine, u Pančevu će biti održan 16. po redu književni susret „Majski dani knjige“.
Događaj će se održati u Gradskoj biblioteci u Pančevu, a izdanja IK Prometej biće izložena i prodavana po sajamskim cenama.
Pored sajamskog dela, planiran je niz tribina na različite aktuelne teme, u okviru kojih najavljujemo i učešće našeg urednika, Zorana Kolundžije.
Odmah prvog dana, 28. maja, u 19.30 časova, održava se tribina pod nazivom „Zašto Jugoslavija?“ koja je posvećena predstavljanju edicije Prvi svetski rat novosadskog Prometeja i RTS izdavaštva i ujedinjenju Srba, Hravata i Slovenaca 1918. U tribini učestvuju

Vladimir Pištalo, Zoran Kolundžija i Zoran Inđić, a razgovor vodi Vule Žurić.

Uputstvo za slanje rukopisa

Kako bi proces slanja i odabira rukopisa bio što brži i jednostavniji, molimo vas da se pridržavate dole navedenih pravila:

  • Predlog rukopisa šalje se isključivo putem mejla, na adresu dijana.t@prometej.co.rs
  • Predlog rukopisa treba da sadrži kratku biografiju autora sa kontakt podacima, sinopsis dela, obim i sadržaj, kao i objašnjenje zbog čega bi delo trebalo da se nađe u produkciji IK Prometej.
    Prilikom slanja predloga rukopisa, nije potrebno da nam šaljete celokupno delo.
  • U roku od 90 dana od prispeća predloga, bićete obavešteni o daljoj odluci naših urednika, te ukoliko za tim bude bilo potrebe, biće zatraženo da pošaljete celokupno delo na čitanje. U suprotnom, mejlom će Vam biti upućen negativan odgovor.
  • O konačnoj odluci nakon faze čitanja celokupnog rukopisa obaveštavamo Vas u roku od 90 dana, takođe mejlom.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.