Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Прометеј на Мајским данима књиге у Панчеву

Од понедељка, 28. маја, па до суботе, 2. јуна ове године, у Панчеву ће бити одржан 16. по реду књижевни сусрет „Мајски дани књиге“.
Догађај ће се одржати у Градској библиотеци у Панчеву, а издања ИК Прометеј биће изложена и продавана по сајамским ценама.
Поред сајамског дела, планиран је низ трибина на различите актуелне теме, у оквиру којих најављујемо и учешће нашег уредника, Зорана Колунџије.
Одмах првог дана, 28. маја, у 19.30 часова, одржава се трибина под називом „Зашто Југославија?“ која је посвећена представљању едиције Први светски рат новосадског Прометеја и РТС издаваштва и уједињењу Срба, Хравата и Словенаца 1918. У трибини учествују

Владимир Пиштало, Зоран Колунџија и Зоран Инђић, а разговор води Вуле Журић.

Упутство за слање рукописа

Како би процес слања и одабира рукописа био што бржи и једноставнији, молимо вас да се придржавате доле наведених правила:

  • Предлог рукописа шаље се искључиво путем мејла, на адресу dijana.t@prometej.co.rs
  • Предлог рукописа треба да садржи кратку биографију аутора са контакт подацима, синопсис дела, обим и садржај, као и објашњење због чега би дело требало да се нађе у продукцији ИК Прометеј.
    
Приликом слања предлога рукописа, није потребно да нам шаљете целокупно дело.
  • У року од 90 дана од приспећа предлога, бићете обавештени о даљој одлуци наших уредника, те уколико за тим буде било потребе, биће затражено да пошаљете целокупно дело на читање. У супротном, мејлом ће Вам бити упућен негативан одговор.
  • О коначној одлуци након фазе читања целокупног рукописа обавештавамо Вас у року од 90 дана, такође мејлом.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.