Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Pretplata

Iz štampe je izašlo IV kolo Edicije SRBIJA 1914-1918

S ponosom Vas obaveštavamo da smo objavili četvrto kolo EDICIJE SRBIJE 1914-1918. u saradnji sa Radio-televizijom Srbije, što zajedno sa prvim, drugim i trećim kolom, kao i sa naslovima van ovih kola, čini oko 50 naslova. Svi ovi naslovi osvetljavaju događaje od pre 100 godina, a u pitanju su do sada prećutkivane teme, zaboravljeni događaji i žrtve, dokumentovani nepoznatim fotografijama, viđeni očima kako domaćih, tako i stranih autora.

Opširnije...

Premijerni promotivno – koncertni program TRAGOM SRPSKIH STRUNA

Povodom obeležavanja 185 godina od pojave gitare u Srbiji175 godina od nastanka prvog srpskog instruktivnog muzičkog dela Škola za gitar predstavljanja CD-seta Jugoslovenske premijere – Istorijski snimci 1983-1993 sa zadovoljstvom Vas pozivamo na premijerni promotivno – koncertni program TRAGOM SRPSKIH STRUNA.
U programu učestvuju: Uroš Dojčinović, gitara i specijalni gosti Svetlana Bojčević Cicović, sopran, gudački kvartet INTERMECO, Iva Milošević flauta, Marija Pantelić gitara i Zoran Kolundžija, vlasnik i urednik izdavačke kuće Prometej.
 
Program će se održati u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, 26. decemra u 19 časova.

Klub čitalaca

Posle 27 godina izdavačkog rada i dve hiljade i devetsto objavljenih naslova u gotovo 40 raznovrsnih edicija, odlučili smo da organizujemo Klub čitalaca Prometeja. Veliki izbor knjiga za Vas, Vašu porodicu i prijatelje, velika ušteda, jednostavno učlanjenje i naručivanje knjiga, brojne druge pogodnosti i iznenađenja koja Vas čekaju u našem Klubu čitalaca, nagrada su našim vernim čitaocima i dobri razlozi da steknemo i nove čitaoce.