Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Premijerni promotivno – koncertni program TRAGOM SRPSKIH STRUNA

Povodom obeležavanja 185 godina od pojave gitare u Srbiji175 godina od nastanka prvog srpskog instruktivnog muzičkog dela Škola za gitar predstavljanja CD-seta Jugoslovenske premijere – Istorijski snimci 1983-1993 sa zadovoljstvom Vas pozivamo na premijerni promotivno – koncertni program TRAGOM SRPSKIH STRUNA.
U programu učestvuju: Uroš Dojčinović, gitara i specijalni gosti Svetlana Bojčević Cicović, sopran, gudački kvartet INTERMECO, Iva Milošević flauta, Marija Pantelić gitara i Zoran Kolundžija, vlasnik i urednik izdavačke kuće Prometej.
 
Program će se održati u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, 26. decemra u 19 časova.

Uputstvo za slanje rukopisa

Kako bi proces slanja i odabira rukopisa bio što brži i jednostavniji, molimo vas da se pridržavate dole navedenih pravila:

  • Predlog rukopisa šalje se isključivo putem mejla, na adresu dijana.t@prometej.co.rs
  • Predlog rukopisa treba da sadrži kratku biografiju autora sa kontakt podacima, sinopsis dela, obim i sadržaj, kao i objašnjenje zbog čega bi delo trebalo da se nađe u produkciji IK Prometej.
    Prilikom slanja predloga rukopisa, nije potrebno da nam šaljete celokupno delo.
  • U roku od 90 dana od prispeća predloga, bićete obavešteni o daljoj odluci naših urednika, te ukoliko za tim bude bilo potrebe, biće zatraženo da pošaljete celokupno delo na čitanje. U suprotnom, mejlom će Vam biti upućen negativan odgovor.
  • O konačnoj odluci nakon faze čitanja celokupnog rukopisa obaveštavamo Vas u roku od 90 dana, takođe mejlom.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.