Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Претплата

Из штампе је изашло IV коло Едиције СРБИЈА 1914-1918

С поносом Вас обавештавамо да смо објавили четврто коло ЕДИЦИЈE СРБИЈЕ 1914-1918. у сарадњи са Радио-телевизијом Србије, што заједно са првим, другим и трећим колом, као и са насловима ван ових кола, чини око 50 наслова. Сви ови наслови осветљавају догађаје од пре 100 година, а у питању су до сада прећуткиване теме, заборављени догађаји и жртве, документовани непознатим фотографијама, виђени очима како домаћих, тако и страних аутора.

Опширније...

Премијерни промотивно – концертни програм TРАГОМ СРПСКИХ СТРУНА

Поводом обележавања 185 година од појаве гитаре у Србији175 година од настанка првог српског инструктивног музичког дела Школа за гитар и представљања CD-сета Југословенске премијере – Историјски снимци 1983-1993 са задовољством Вас позивамо на премијерни промотивно – концертни програм TРАГОМ СРПСКИХ СТРУНА.
У програму учествују: Урош Дојчиновић, гитара и специјални гости Светлана Бојчевић Цицовић, сопран, гудачки квартет ИНТЕРМЕЦО, Ива Милошевић флаута, Марија Пантелић гитара и Зоран Колунџија, власник и уредник издавачке куће Прометеј.
 
Програм ће се одржати у Свечаној сали Скупштине града Београда, 26. децемра у 19 часова.

Клуб читалаца

После 27 година издавачког рада и две хиљаде и деветсто објављених наслова у готово 40 разноврсних едиција, одлучили смо да организујемо Клуб читалаца Прометеја. Велики избор књига за Вас, Вашу породицу и пријатеље, велика уштеда, једноставно учлањење и наручивање књига, бројне друге погодности и изненађења која Вас чекају у нашем Клубу читалаца, награда су нашим верним читаоцима и добри разлози да стекнемо и нове читаоце.