Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Predstavljanje knjige Uspomene prote Alimpija Popovića

U ponedeljak, 13. novembra sa početkom u 13 časova, u svečanoj sali Gradske kuće u Novom Sadu, biće održano predstavljanje knjige Uspomene prote Alimpija Popovića koju je priredila Gordana Petković.

Alimpije Popović bio je paroh Almaške i Uspenske crkve, ali i prvi predsednik Skupštine grada Novog Sada posle oslobođenja 1944. godine.

Prisutnima će se obratiti i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, a u programu će, pored autorke dr Gordane Petković, učestvovati i nekadašnji gradonačelnik Novog Sada Jovan Dejanović, profesor dr Nikola Grdinić i urednik ovog izdanja Zoran Kolundžija. Odlomke iz knjige čitaće Vladimir Petković, a u okviru promocije biće predstavljena i izložba o životu i radu prote Alimpija Popovića.

Uputstvo za slanje rukopisa

Kako bi proces slanja i odabira rukopisa bio što brži i jednostavniji, molimo vas da se pridržavate dole navedenih pravila:

  • Predlog rukopisa šalje se isključivo putem mejla, na adresu dijana.t@prometej.co.rs
  • Predlog rukopisa treba da sadrži kratku biografiju autora sa kontakt podacima, sinopsis dela, obim i sadržaj, kao i objašnjenje zbog čega bi delo trebalo da se nađe u produkciji IK Prometej.
    Prilikom slanja predloga rukopisa, nije potrebno da nam šaljete celokupno delo.
  • U roku od 90 dana od prispeća predloga, bićete obavešteni o daljoj odluci naših urednika, te ukoliko za tim bude bilo potrebe, biće zatraženo da pošaljete celokupno delo na čitanje. U suprotnom, mejlom će Vam biti upućen negativan odgovor.
  • O konačnoj odluci nakon faze čitanja celokupnog rukopisa obaveštavamo Vas u roku od 90 dana, takođe mejlom.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.