Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Представљање књиге Успомене проте Алимпија Поповића

У понедељак, 13. новембра са почетком у 13 часова, у свечаној сали Градске куће у Новом Саду, биће одржано представљање књиге Успомене проте Алимпија Поповића коју је приредила Гордана Петковић.

Алимпије Поповић био је парох Алмашке и Успенске цркве, али и први председник Скупштине града Новог Сада после ослобођења 1944. године.

Присутнима ће се обратити и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, а у програму ће, поред ауторке др Гордане Петковић, учествовати и некадашњи градоначелник Новог Сада Јован Дејановић, професор др Никола Грдинић и уредник овог издања Зоран Колунџија. Одломке из књиге читаће Владимир Петковић, а у оквиру промоције биће представљена и изложба о животу и раду проте Алимпија Поповића.

Клуб читалаца

После 27 година издавачког рада и две хиљаде и деветсто објављених наслова у готово 40 разноврсних едиција, одлучили смо да организујемо Клуб читалаца Прометеја. Велики избор књига за Вас, Вашу породицу и пријатеље, велика уштеда, једноставно учлањење и наручивање књига, бројне друге погодности и изненађења која Вас чекају у нашем Клубу читалаца, награда су нашим верним читаоцима и добри разлози да стекнемо и нове читаоце.