Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Претплата

Из штампе је изашло IV коло Едиције СРБИЈА 1914-1918

С поносом Вас обавештавамо да смо објавили четврто коло ЕДИЦИЈE СРБИЈЕ 1914-1918. у сарадњи са Радио-телевизијом Србије, што заједно са првим, другим и трећим колом, као и са насловима ван ових кола, чини око 50 наслова. Сви ови наслови осветљавају догађаје од пре 100 година, а у питању су до сада прећуткиване теме, заборављени догађаји и жртве, документовани непознатим фотографијама, виђени очима како домаћих, тако и страних аутора.

Опширније...

Представљање књиге МОЈЕ НОВОСАДСКЕ И ДРУГЕ ГОДИНЕ Јована Дејановића

Издавачка кућа ПРОМЕТЕЈ са поносом најављује представљање књиге

МОЈЕ НОВОСАДСКЕ И ДРУГЕ ГОДИНЕ

једног од најчувенијих градоначелника Новог Сада Јована Дејановића. За време два мандата господина Дејановића, у Новом Саду су изграђене неке од најважнијих грађевина нашег града: зграда Српског народног позоришта, СПЕНС, Мост слободе, Дом здравља на Лиману као и многобројне основне школе.

На промоцији књиге учествоваће:

  • Мира Бањац
  • Јован Дејановић
  • Др Радивој Тополац
  • Славко Обадов
  • Мирослав Крстоношић
  • Зоран Колунџија

Програм ће употпунити Гордана Ђурђевић Димић, првакиња Драме СНП као и Марта и Флоријан Балаж.

Како доликује, промоција ће се одржати на сцени „Пера Добриновић“ Српског народног позоришта, у недељу 22. новембра са почетком у 11 сати.

Радујемо се вашем доласку!

Клуб читалаца

После 27 година издавачког рада и две хиљаде и деветсто објављених наслова у готово 40 разноврсних едиција, одлучили смо да организујемо Клуб читалаца Прометеја. Велики избор књига за Вас, Вашу породицу и пријатеље, велика уштеда, једноставно учлањење и наручивање књига, бројне друге погодности и изненађења која Вас чекају у нашем Клубу читалаца, награда су нашим верним читаоцима и добри разлози да стекнемо и нове читаоце.