Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Обележавање 20 година НАТО бомбардовања

Да не заборавимо – 20 година од НАТО злочина

У недељу, 24. марта 2019. године, навршавају се две деценије од првог НАТО напада на нашу земљу. Тим поводом одлучили смо да уприличимо програм у нашој галерији, у Милетићевој бр. 16 у Новом Саду. Позивамо вас да заједно обележимо 20 година од страдања и стравичних догађаја који су погодили и наш град.
Злочини због којих туга и данас траје ипак не би требало бацити у заборав, те их треба пренети и на млађе нараштаје са објашњењима због чега и данас испаштају.

У публикацији МОСТОВИ НОВОГ САДА сабрали смо све лепо и ружно о овим објектима од великог значаја за Нови Сад кроз историју. Жеља нам је да се подаци чувају и шире, те ћемо стога сваком посетиоцу поклонити по примерак публикације.

Место: Галерија ИК Прометеј (Светозара Милетића 16, Нови Сад)
Време: Петак, 22. март 2019. године, са почетком у 12 часова

Добро нам дошли!
Ваш ИК Прометеј

Упутство за слање рукописа

Како би процес слања и одабира рукописа био што бржи и једноставнији, молимо вас да се придржавате доле наведених правила:

  • Предлог рукописа шаље се искључиво путем мејла, на адресу dijana.t@prometej.co.rs
  • Предлог рукописа треба да садржи кратку биографију аутора са контакт подацима, синопсис дела, обим и садржај, као и објашњење због чега би дело требало да се нађе у продукцији ИК Прометеј.
    Приликом слања предлога рукописа, није потребно да нам шаљете целокупно дело.
  • У року од 90 дана од приспећа предлога, бићете обавештени о даљој одлуци наших уредника, те уколико за тим буде било потребе, биће затражено да пошаљете целокупно дело на читање. У супротном, мејлом ће Вам бити упућен негативан одговор.
  • О коначној одлуци након фазе читања целокупног рукописа обавештавамо Вас у року од 90 дана, такође мејлом.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.