Najave

Nova knjiga Dušanke Vranješević

Obaveštavamo vas da je iz štampe izašao novi roman Dušanke Vranješević, Moda i neke druge priče. Knjiga će uskoro biti dostupna za kupovinu u većem broju knjižara.

Međutim, na našem sajtu je možete poručiti sa 20% popusta.

Ovo je jedan od unikatnih naslova koji će vas upoznati kako sa svetom mode tako i događajima iza kulisa. Možete videti kako se pripremaju i na koje sve prepreke nailazi prilikom organizovanja modnih revija, koliko je odricanja potrebno da bi se pratio i ostvario modni san i koliko je moda zapravo cenjena u Srbiji.

Uputstvo za slanje rukopisa

Kako bi proces slanja i odabira rukopisa bio što brži i jednostavniji, molimo vas da se pridržavate dole navedenih pravila:

  • Predlog rukopisa šalje se isključivo putem mejla, na adresu dijana.t@prometej.co.rs
  • Predlog rukopisa treba da sadrži kratku biografiju autora sa kontakt podacima, sinopsis dela, obim i sadržaj, kao i objašnjenje zbog čega bi delo trebalo da se nađe u produkciji IK Prometej.
    Prilikom slanja predloga rukopisa, nije potrebno da nam šaljete celokupno delo.
  • U roku od 90 dana od prispeća predloga, bićete obavešteni o daljoj odluci naših urednika, te ukoliko za tim bude bilo potrebe, biće zatraženo da pošaljete celokupno delo na čitanje. U suprotnom, mejlom će Vam biti upućen negativan odgovor.
  • O konačnoj odluci nakon faze čitanja celokupnog rukopisa obaveštavamo Vas u roku od 90 dana, takođe mejlom.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.