Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Књига „Приручник за неодлучне“ ауторке Данке Ђукановић у књижарама од 21. марта

Из штампе је изашао веома користан Приручник за неодлучне – књига уз помоћ које свако може овладати вештинама бољег доношења одлука и на тај начин побољшати квалитет свог живота.

Данка Ђукановић по занимању је мастер психолог и гешталт психотерапеут. Сертификовани је тренер асертивне комуникације, водитељ и аутор креативних радионица и тренинга за лични раст и развој и ауторка блога Психологиум. Нека од тема и питања којима се бави су мотивација, лични развој, промена, доношење одлука, како припитомити анксиозност…

Уз овај приручник, читалац ће на једноставан начин открити који су разлози за тешко доношење одлука, шта нас кочи, зашто нам је некада лакше да избегнемо конфликт и зашто чекамо да се ствари саме од себе реше. Најважнији део књиге представљају корисни савети и алати који нам помажу да овладамо свим корацима и фазама у одлучивању, те да најзад изађемо из лавиринта неодлучности.

Књига Приручник за неодлучне намењена је свима који желе да унапреде доношење одлука и да науче како да постављају приоритете, како мале, тако и оне животне.

„Ово је не само приручник за самопомоћ у доношењу одука, писан питким, лаганим и духовитим стилом, већ и приручник за бољи живот уопште. Приручник за неодлучне неће вам рећи шта да одаберете, већ како.“ – Проф. др Зденка Нововић

Књигу већ данас можете поручити у нашој онлајн продавници са 20% попуста, а од 21. марта можете је наћи у свим боље снабдевеним књижарама у Србији.


Упутство за слање рукописа

Како би процес слања и одабира рукописа био што бржи и једноставнији, молимо вас да се придржавате доле наведених правила:

  • Предлог рукописа шаље се искључиво путем мејла, на адресу dijana.t@prometej.co.rs
  • Предлог рукописа треба да садржи кратку биографију аутора са контакт подацима, синопсис дела, обим и садржај, као и објашњење због чега би дело требало да се нађе у продукцији ИК Прометеј.
    Приликом слања предлога рукописа, није потребно да нам шаљете целокупно дело.
  • У року од 90 дана од приспећа предлога, бићете обавештени о даљој одлуци наших уредника, те уколико за тим буде било потребе, биће затражено да пошаљете целокупно дело на читање. У супротном, мејлом ће Вам бити упућен негативан одговор.
  • О коначној одлуци након фазе читања целокупног рукописа обавештавамо Вас у року од 90 дана, такође мејлом.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.