Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

„Јеловник Николе Тесле у 60 прича”

Прометеј и фондација „Лаза Костић” вас позивају на представљање књиге „Јеловник Николе Тесле у 60 прича”, аутора Предрага Пузића, у среду, 18. децембра 2019. године у Галерији Прометеј (Светозара Милетића 16, Нови Сад), са почетком од 18 часова.

У програму учествују:

Петар Челик

Марина Милић Радовић

Предраг Пузић

Зоран Колунџија

Лазини амбасадори

Бројни записи о Теслином јеловнику, прожети занимљивим, поучним, духовитим, па и историјским моментима, сликају нам великог научника новим емотивним бојама: топлим, светлим, људским. Кад томе додамо светски познате и мање познате учеснике, као и доба у којем се то збивало, добијамо једну сентименталну кулинарску причу достојну поштовања.

Улаз је слободан.

Добро нам дошли!

 

Упутство за слање рукописа

Како би процес слања и одабира рукописа био што бржи и једноставнији, молимо вас да се придржавате доле наведених правила:

  • Предлог рукописа шаље се искључиво путем мејла, на адресу dijana.t@prometej.co.rs
  • Предлог рукописа треба да садржи кратку биографију аутора са контакт подацима, синопсис дела, обим и садржај, као и објашњење због чега би дело требало да се нађе у продукцији ИК Прометеј.
    Приликом слања предлога рукописа, није потребно да нам шаљете целокупно дело.
  • У року од 90 дана од приспећа предлога, бићете обавештени о даљој одлуци наших уредника, те уколико за тим буде било потребе, биће затражено да пошаљете целокупно дело на читање. У супротном, мејлом ће Вам бити упућен негативан одговор.
  • О коначној одлуци након фазе читања целокупног рукописа обавештавамо Вас у року од 90 дана, такође мејлом.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.