Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

Dođite da pričamo o Handkeu!

Dragi prijatelji,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na razgovor o naslovima ovogodišnjeg nobelovca, Petera Handkea, Popodne Pisca i Još jedanput za Tukidida. Petak, 29. novembra 2019. godine sa početkom od 18 časova u Galeriji IK Prometej (Svetozara Miletića 16, Novi Sad).

O knjigama će govoriti dr Zoran Đerić upravnik Srpskog narodnog pozorišta, pisac, kritičar i esejista, zatim Nebojša Grujičić, urednik časopisa Moderna vremena, i direktor i urednik naše izdavačke kuće, Zoran Kolundžija.

U muzičkom delu programa, iz klase prof. Marte Balaž, nastupiće Jovana Kovačević – sopran i Tamaš Kiš – bariton uz klavirsku saradnju prof. Bogdana Đorđevića.

 

Dobro nam došli!

Više o knjigama pogledajte na našem sajtu. 

Uputstvo za slanje rukopisa

Kako bi proces slanja i odabira rukopisa bio što brži i jednostavniji, molimo vas da se pridržavate dole navedenih pravila:

  • Predlog rukopisa šalje se isključivo putem mejla, na adresu dijana.t@prometej.co.rs
  • Predlog rukopisa treba da sadrži kratku biografiju autora sa kontakt podacima, sinopsis dela, obim i sadržaj, kao i objašnjenje zbog čega bi delo trebalo da se nađe u produkciji IK Prometej.
    Prilikom slanja predloga rukopisa, nije potrebno da nam šaljete celokupno delo.
  • U roku od 90 dana od prispeća predloga, bićete obavešteni o daljoj odluci naših urednika, te ukoliko za tim bude bilo potrebe, biće zatraženo da pošaljete celokupno delo na čitanje. U suprotnom, mejlom će Vam biti upućen negativan odgovor.
  • O konačnoj odluci nakon faze čitanja celokupnog rukopisa obaveštavamo Vas u roku od 90 dana, takođe mejlom.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.