Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Најаве

Дођите да причамо о Хандкеу!

Драги пријатељи,

Задовољство нам је да вас позовемо на разговор о насловима овогодишњег нобеловца, Петера Хандкеа, Поподне Писца и Још једанпут за Тукидида. Петак, 29. новембра 2019. године са почетком од 18 часова у Галерији ИК Прометеј (Светозара Милетића 16, Нови Сад).

О књигама ће говорити др Зоран Ђерић управник Српског народног позоришта, писац, критичар и есејиста, затим Небојша Грујичић, уредник часописа Модерна времена, и директор и уредник наше издавачке куће, Зоран Колунџија.

У музичком делу програма, из класе проф. Марте Балаж, наступиће Јована Ковачевић – сопран и Тамаш Киш – баритон уз клавирску сарадњу проф. Богдана Ђорђевића.

 

Добро нам дошли!

Више о књигама погледајте на нашем сајту. 

Упутство за слање рукописа

Како би процес слања и одабира рукописа био што бржи и једноставнији, молимо вас да се придржавате доле наведених правила:

  • Предлог рукописа шаље се искључиво путем мејла, на адресу dijana.t@prometej.co.rs
  • Предлог рукописа треба да садржи кратку биографију аутора са контакт подацима, синопсис дела, обим и садржај, као и објашњење због чега би дело требало да се нађе у продукцији ИК Прометеј.
    Приликом слања предлога рукописа, није потребно да нам шаљете целокупно дело.
  • У року од 90 дана од приспећа предлога, бићете обавештени о даљој одлуци наших уредника, те уколико за тим буде било потребе, биће затражено да пошаљете целокупно дело на читање. У супротном, мејлом ће Вам бити упућен негативан одговор.
  • О коначној одлуци након фазе читања целокупног рукописа обавештавамо Вас у року од 90 дана, такође мејлом.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.