Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Najave

64. MEĐUNARODNI SAJAM KNJIGA U BEOGRADU

Nakon što smo prošle godine poneli titulu Izdavača godine, pred nama je bio postavljen težak zadatak da održimo jednako dobru produkciju, kako u smislu kvaliteta, tako i broja objavljenih naslova.

Ipak, i ove godine naš mali tim uspeo je da izabere, priredi i pripremi za štampu više od stotinu novih naslova. Osim nekoliko ponovljenih, starijih izdanja, uglavnom su sve to nova, sada prvi put publikovana dela.

Tako će posetioci na sajmu imati priliku da vide pet novih naslova iz edicije Popularna lingvistika, deset u ediciji SRBIJA 1914-1918, pet naslova kvalitetne beletristike u sve popularnijoj ediciji Reka… Posebno smo ponosni na još jednu objavljenu knjigu Petera Handkea „Još jedanput za Tukidida“ u godini u kojoj mu je dodeljena Nobelova nagrada za književnost.

Osim novih izdanja, na našem štandu biće izloženo više stotina naslova sa velikim sajamskim popustom, ali i mnoštvom poklona za naše najvernije kupce.

Pronaći ćete nas lako, u Areni Hale 1, prema izlazu ka Hali 4, a verujemo da će Vas ove godine iznenaditi i nesvakidašnji izgled našeg štanda – kada budete ugledali staru kućnu biblioteku, stigli ste do nas!

Uputstvo za slanje rukopisa

Kako bi proces slanja i odabira rukopisa bio što brži i jednostavniji, molimo vas da se pridržavate dole navedenih pravila:

  • Predlog rukopisa šalje se isključivo putem mejla, na adresu dijana.t@prometej.co.rs
  • Predlog rukopisa treba da sadrži kratku biografiju autora sa kontakt podacima, sinopsis dela, obim i sadržaj, kao i objašnjenje zbog čega bi delo trebalo da se nađe u produkciji IK Prometej.
    Prilikom slanja predloga rukopisa, nije potrebno da nam šaljete celokupno delo.
  • U roku od 90 dana od prispeća predloga, bićete obavešteni o daljoj odluci naših urednika, te ukoliko za tim bude bilo potrebe, biće zatraženo da pošaljete celokupno delo na čitanje. U suprotnom, mejlom će Vam biti upućen negativan odgovor.
  • O konačnoj odluci nakon faze čitanja celokupnog rukopisa obaveštavamo Vas u roku od 90 dana, takođe mejlom.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.