Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Медији о књизи

Успомене проте Алимпија Поповића

“Алимпије Поповић, успомене“, назив је књиге у издању “Прометеја“, објављене поводом пола века од смрти првог градоначелника Новог Сада након Другог светског рата.

Алимпије Поповић је и потомак првог пароха Алмашке цркве која следеће године обележава три века. И сам је у њој службовао, као и у Успенском храму. Велики рат провео је у кућном притвору, у Другом светском преживео је и рацију и одвођења пред стрељачки вод, али му 1943. у борби гине син.

Остатак текста можете прочитати на следећем линку: https://naslovi.net/2017-11-13/rtv/uspomene-prote-alimpija-popovica/20735814

Клуб читалаца

После 27 година издавачког рада и две хиљаде и деветсто објављених наслова у готово 40 разноврсних едиција, одлучили смо да организујемо Клуб читалаца Прометеја. Велики избор књига за Вас, Вашу породицу и пријатеље, велика уштеда, једноставно учлањење и наручивање књига, бројне друге погодности и изненађења која Вас чекају у нашем Клубу читалаца, награда су нашим верним читаоцима и добри разлози да стекнемо и нове читаоце.