Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Медији о књизи

Претплата

Из штампе је изашло IV коло Едиције СРБИЈА 1914-1918

С поносом Вас обавештавамо да смо објавили четврто коло ЕДИЦИЈE СРБИЈЕ 1914-1918. у сарадњи са Радио-телевизијом Србије, што заједно са првим, другим и трећим колом, као и са насловима ван ових кола, чини око 50 наслова. Сви ови наслови осветљавају догађаје од пре 100 година, а у питању су до сада прећуткиване теме, заборављени догађаји и жртве, документовани непознатим фотографијама, виђени очима како домаћих, тако и страних аутора.

Опширније...

Тврђаве на Дунаву у „Дневнику“

Група домаћих аутора, недавно је у издању новосадског „Прометеја“, издала књигу „Тврђаве на Дунаву“ у којој је описано 12 дунавских тврђава грађених на територији данашње Србије са детаљима о начину градње, намени и значају сваког утврђења.

На подручју Војводине, постојале су четири велике тврђаве уз Дунав: у Бачу, Петроварадину, Сланкамену и Земуну.

Остатак текста можете прочитати на линкованом сајту Дневника: https://www.dnevnik.rs/index.php/magazin/putovanja/recne-tvrdave-carstva-su-se-branila-i-delila-na-dunavu-29-10-2017.

Клуб читалаца

После 27 година издавачког рада и две хиљаде и деветсто објављених наслова у готово 40 разноврсних едиција, одлучили смо да организујемо Клуб читалаца Прометеја. Велики избор књига за Вас, Вашу породицу и пријатеље, велика уштеда, једноставно учлањење и наручивање књига, бројне друге погодности и изненађења која Вас чекају у нашем Клубу читалаца, награда су нашим верним читаоцима и добри разлози да стекнемо и нове читаоце.