Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Mediji o knjizi

Promocija edicije „Prečanski Srbi do sloma Austrougarske“

Promocija edicije „Prečanski Srbi do sloma Austrougarske“ izdavačke kuće „Prometej“ održana je u Pokrajinskoj vladi. Učesnici su naveli da je ova edicija veoma značajna za istoriografiju Srba, jer govori o životu naroda na prostoru Vojvodine tokom austrougarske vladavine. Kako je rečeno, na značaju dobija jer se u 2018. godini obeležava i 100. godišnjica od Velike narodne skupštine i priključenja Banata, Bačke i Baranje tadašnjoj Kraljevini Srbiji.
Vest u celosti možete pročitatati ovde http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/182819/Predstavljena-edicija-Precanski-Srbi-do-sloma-Austrougarske.html

Klub čitalaca

Posle 27 godina izdavačkog rada i dve hiljade i devetsto objavljenih naslova u gotovo 40 raznovrsnih edicija, odlučili smo da organizujemo Klub čitalaca Prometeja. Veliki izbor knjiga za Vas, Vašu porodicu i prijatelje, velika ušteda, jednostavno učlanjenje i naručivanje knjiga, brojne druge pogodnosti i iznenađenja koja Vas čekaju u našem Klubu čitalaca, nagrada su našim vernim čitaocima i dobri razlozi da steknemo i nove čitaoce.