Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Медији о књизи

Претплата

Из штампе је изашло IV коло Едиције СРБИЈА 1914-1918

С поносом Вас обавештавамо да смо објавили четврто коло ЕДИЦИЈE СРБИЈЕ 1914-1918. у сарадњи са Радио-телевизијом Србије, што заједно са првим, другим и трећим колом, као и са насловима ван ових кола, чини око 50 наслова. Сви ови наслови осветљавају догађаје од пре 100 година, а у питању су до сада прећуткиване теме, заборављени догађаји и жртве, документовани непознатим фотографијама, виђени очима како домаћих, тако и страних аутора.

Опширније...

Промоција едиције „Пречански Срби до слома Аустроугарске“

Промоција едиције „Пречански Срби до слома Аустроугарске“ издавачке куће „Прометеј“ одржана је у Покрајинској влади. Учесници су навели да је ова едиција веома значајна за историографију Срба, јер говори о животу народа на простору Војводине током аустроугарске владавине. Како је речено, на значају добија јер се у 2018. години обележава и 100. годишњица од Велике народне скупштине и прикључења Баната, Бачке и Барање тадашњој Краљевини Србији.
Вест у целости можете прочитатати овде http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/182819/Predstavljena-edicija-Precanski-Srbi-do-sloma-Austrougarske.html

Клуб читалаца

После 27 година издавачког рада и две хиљаде и деветсто објављених наслова у готово 40 разноврсних едиција, одлучили смо да организујемо Клуб читалаца Прометеја. Велики избор књига за Вас, Вашу породицу и пријатеље, велика уштеда, једноставно учлањење и наручивање књига, бројне друге погодности и изненађења која Вас чекају у нашем Клубу читалаца, награда су нашим верним читаоцима и добри разлози да стекнемо и нове читаоце.