Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Медији о књизи

Промоција едиције „Пречански Срби до слома Аустроугарске“

Промоција едиције „Пречански Срби до слома Аустроугарске“ издавачке куће „Прометеј“ одржана је у Покрајинској влади. Учесници су навели да је ова едиција веома значајна за историографију Срба, јер говори о животу народа на простору Војводине током аустроугарске владавине. Како је речено, на значају добија јер се у 2018. години обележава и 100. годишњица од Велике народне скупштине и прикључења Баната, Бачке и Барање тадашњој Краљевини Србији.
Вест у целости можете прочитатати овде http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/182819/Predstavljena-edicija-Precanski-Srbi-do-sloma-Austrougarske.html

Упутство за слање рукописа

Како би процес слања и одабира рукописа био што бржи и једноставнији, молимо вас да се придржавате доле наведених правила:

  • Предлог рукописа шаље се искључиво путем мејла, на адресу dijana.t@prometej.co.rs
  • Предлог рукописа треба да садржи кратку биографију аутора са контакт подацима, синопсис дела, обим и садржај, као и објашњење због чега би дело требало да се нађе у продукцији ИК Прометеј.
    
Приликом слања предлога рукописа, није потребно да нам шаљете целокупно дело.
  • У року од 60 дана од приспећа предлога, бићете обавештени о даљој одлуци наших уредника, те уколико за тим буде било потребе, биће затражено да пошаљете целокупно дело на читање. У супротном, мејлом ће Вам бити упућен негативан одговор.
  • О коначној одлуци након фазе читања целокупног рукописа обавештавамо Вас у року од 60 дана, такође мејлом.