Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Mediji o knjizi

Predstavljena knjiga „Sedma sila bez krila”

U četvrtak, 28. novembra 2019. godine, na Filozofskom fakultetu u Nišu, u saradnji sa departmanima za žurnalistiku i komunikologiju, održana je promocija knjige „Sedma sila bez krila”, autora Milorada Doderovića.

Govorili su, predgovarač profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu sociolog dr Đokica Jovanović, slobodni novinar iz Osla Saša Dimitrijević, upravnik departmana za žurnalistiku i komunikologiju FF dr Ivan Cvetanović i autor. Promociju je posetio veliki broj zainteresovanih građana i studenata.

Doderović je radio kao novinar i urednik u Narodnim novinama, a bio šef dopisništva Glasa javnosti i Kurira u Nišu, a 25 godina je stalni akreditovani dopisnik programa na srpskom jeziku australijskog državnog SBS radija. U Glasu javnosti i Kuriru je naprasno proglašen „tehnološkim viškom” posle sukoba sa osnivačem listova Radisavom Rodićem, zbog toga što je smatrao da napiše tekst koji je smatrao etički spornim. 

Više o promociji možete pročitati ovde.

Uputstvo za slanje rukopisa

Kako bi proces slanja i odabira rukopisa bio što brži i jednostavniji, molimo vas da se pridržavate dole navedenih pravila:

  • Predlog rukopisa šalje se isključivo putem mejla, na adresu dijana.t@prometej.co.rs
  • Predlog rukopisa treba da sadrži kratku biografiju autora sa kontakt podacima, sinopsis dela, obim i sadržaj, kao i objašnjenje zbog čega bi delo trebalo da se nađe u produkciji IK Prometej.
    Prilikom slanja predloga rukopisa, nije potrebno da nam šaljete celokupno delo.
  • U roku od 90 dana od prispeća predloga, bićete obavešteni o daljoj odluci naših urednika, te ukoliko za tim bude bilo potrebe, biće zatraženo da pošaljete celokupno delo na čitanje. U suprotnom, mejlom će Vam biti upućen negativan odgovor.
  • O konačnoj odluci nakon faze čitanja celokupnog rukopisa obaveštavamo Vas u roku od 90 dana, takođe mejlom.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.