Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Медији о књизи

Представљена књига „Седма сила без крила”

У четвртак, 28. новембра 2019. године, на Филозофском факултету у Нишу, у сарадњи са департманима за журналистику и комуникологију, одржана је промоција књиге „Седма сила без крила”, аутора Милорада Додеровића.

Говорили су, предговарач професор Филозофског факултета у Београду социолог др Ђокица Јовановић, слободни новинар из Осла Саша Димитријевић, управник департмана за журналистику и комуникологију ФФ др Иван Цветановић и аутор. Промоцију је посетио велики број заинтересованих грађана и студената.

Додеровић је радио као новинар и уредник у Народним новинама, а био шеф дописништва Гласа јавности и Курира у Нишу, а 25 година је стални акредитовани дописник програма на српском језику аустралијског државног СБС радија. У Гласу јавности и Куриру је напрасно проглашен „технолошким вишком” после сукоба са оснивачем листова Радисавом Родићем, због тога што је сматрао да напише текст који је сматрао етички спорним. 

Више о промоцији можете прочитати овде.

Упутство за слање рукописа

Како би процес слања и одабира рукописа био што бржи и једноставнији, молимо вас да се придржавате доле наведених правила:

  • Предлог рукописа шаље се искључиво путем мејла, на адресу dijana.t@prometej.co.rs
  • Предлог рукописа треба да садржи кратку биографију аутора са контакт подацима, синопсис дела, обим и садржај, као и објашњење због чега би дело требало да се нађе у продукцији ИК Прометеј.
    Приликом слања предлога рукописа, није потребно да нам шаљете целокупно дело.
  • У року од 90 дана од приспећа предлога, бићете обавештени о даљој одлуци наших уредника, те уколико за тим буде било потребе, биће затражено да пошаљете целокупно дело на читање. У супротном, мејлом ће Вам бити упућен негативан одговор.
  • О коначној одлуци након фазе читања целокупног рукописа обавештавамо Вас у року од 90 дана, такође мејлом.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.