Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Медији о књизи

Представљена књига „Планина која ме је волела“ у Ариљу

У организацији Народне библиотеке Ариље, у суботу 20. априла 2019. године одржано је књижевно вече у Соколском дому Ариље, на ком је публици представљена књига „Планина која ме је волела“, аутора Милана и Миодрага Пјевића.

Поред коаутора, Милана Пајевића, у програму су учествовали Зоран Колунџија – оснивач и директор ИК Прометеј из Новог Сада; Павле Симјановић – драматург и Мухарем Баздуљ, писац, преводилац и новинар, који је и рецензент књиге.

Читалац „Планине која ме је волела“ стиче утисак да на неки начин познаје и Милана Пајевића и Миодрага Пајевића, зна у најмању руку о чему би с њима могао да разговара уз кафу, чај или  нешто жестоко. Ово је књига коју ће читаоци да воле, то је нешто што ми каже моје властито читалачко искуство, а тешко да једна књига може да има већу амбицију. Има храбрости у покушају да се приватна преписка подели с непознатим читаоцима, а овакав утисак је, између осталог, и награда за ту храброст.“ – Мухарем Баздуљ

 

 

 

Обавештење о слању рукописа

Уредништво ИК Прометеј обавештава све заинтересоване ауторе да у наредне две године нећемо имати могућности за разматрање нових рукописа. Због већ попуњеног издавачког плана за 2020. и 2021. годину нећемо примати и разматрати нове предлоге. Захваљујемо се свима на разумевању и стрпљењу.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.