Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Медији о књизи

Интервју са аутором књиге Српски национални интерес

У недељном издању „Политике“ од 6. маја 2018. објављен је велики интервју са аутором књиге Српски национални интерес, др Владимиром Првуловићем.
У разговору за „Политику“, овај професор савремених политичких система и економске дипломатије, поручује да Србија ни експлицитно ни имплицитно не треба да призна Косово као државу и да на сваки начин спречи да оно постане чланица УН. Првуловић се залаже не само за формирање Заједнице српских општина, предвиђене Бриселским споразумом, већ и да се српским православним манастирима и целој српској културној баштини на КиМ, осим заштите Унеска, обезбеди правни статус Свете Горе у Грчкој.

Упутство за слање рукописа

Како би процес слања и одабира рукописа био што бржи и једноставнији, молимо вас да се придржавате доле наведених правила:

  • Предлог рукописа шаље се искључиво путем мејла, на адресу dijana.t@prometej.co.rs
  • Предлог рукописа треба да садржи кратку биографију аутора са контакт подацима, синопсис дела, обим и садржај, као и објашњење због чега би дело требало да се нађе у продукцији ИК Прометеј.
    
Приликом слања предлога рукописа, није потребно да нам шаљете целокупно дело.
  • У року од 60 дана од приспећа предлога, бићете обавештени о даљој одлуци наших уредника, те уколико за тим буде било потребе, биће затражено да пошаљете целокупно дело на читање. У супротном, мејлом ће Вам бити упућен негативан одговор.
  • О коначној одлуци након фазе читања целокупног рукописа обавештавамо Вас у року од 60 дана, такође мејлом.