Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Медији о књизи

Интервју са аутором књиге Српски национални интерес

У недељном издању „Политике“ од 6. маја 2018. објављен је велики интервју са аутором књиге Српски национални интерес, др Владимиром Првуловићем.
У разговору за „Политику“, овај професор савремених политичких система и економске дипломатије, поручује да Србија ни експлицитно ни имплицитно не треба да призна Косово као државу и да на сваки начин спречи да оно постане чланица УН. Првуловић се залаже не само за формирање Заједнице српских општина, предвиђене Бриселским споразумом, већ и да се српским православним манастирима и целој српској културној баштини на КиМ, осим заштите Унеска, обезбеди правни статус Свете Горе у Грчкој.

Клуб читалаца

После 27 година издавачког рада и две хиљаде и деветсто објављених наслова у готово 40 разноврсних едиција, одлучили смо да организујемо Клуб читалаца Прометеја. Велики избор књига за Вас, Вашу породицу и пријатеље, велика уштеда, једноставно учлањење и наручивање књига, бројне друге погодности и изненађења која Вас чекају у нашем Клубу читалаца, награда су нашим верним читаоцима и добри разлози да стекнемо и нове читаоце.