Moja korpa (0)
  • Nema proizvoda u korpi.

Edukacija

Penzionisani supovac

Ovaj bivši čuvar javnog reda i mira može da se javi u više uloga. U svakoj je nesnosan jer u zgradi nastoji da zavede policijsku „disciplinu“. Moguće je da je predsednik kućnog saveta, i u tom slučaju neprestano smara stanare novim akcijama, kontrolom potrošnje vode i sl. Nekada radi kao noćni čuvar kola na parkingu, a često čisto samoinicijativno grdi decu što galame i gaze zelenilo. Ne mora baš ni da bude penzionisani supovac, može biti i penzionisani oficir. Iz ovog opšteg mesta izbija mržnja prema vlasti i poretku, pa makar i penzionisanom.

Iz knjige „Od naših Rusa do komšijine krave“

Uputstvo za slanje rukopisa

Kako bi proces slanja i odabira rukopisa bio što brži i jednostavniji, molimo vas da se pridržavate dole navedenih pravila:

  • Predlog rukopisa šalje se isključivo putem mejla, na adresu dijana.t@prometej.co.rs
  • Predlog rukopisa treba da sadrži kratku biografiju autora sa kontakt podacima, sinopsis dela, obim i sadržaj, kao i objašnjenje zbog čega bi delo trebalo da se nađe u produkciji IK Prometej.
    
Prilikom slanja predloga rukopisa, nije potrebno da nam šaljete celokupno delo.
  • U roku od 90 dana od prispeća predloga, bićete obavešteni o daljoj odluci naših urednika, te ukoliko za tim bude bilo potrebe, biće zatraženo da pošaljete celokupno delo na čitanje. U suprotnom, mejlom će Vam biti upućen negativan odgovor.
  • O konačnoj odluci nakon faze čitanja celokupnog rukopisa obaveštavamo Vas u roku od 90 dana, takođe mejlom.

Prijava na bilten

Budite obavešteni o novostima i akcijama u IK Prometej.