Моја корпа (0)
  • Нема производа у корпи.

Едукација

Пензионисани суповац

Овај бивши чувар јавног реда и мира може да се јави у више улога. У свакој је несносан јер у згради настоји да заведе полицијску „дисциплину“. Могуће је да је председник кућног савета, и у том случају непрестано смара станаре новим акцијама, контролом потрошње воде и сл. Некада ради као ноћни чувар кола на паркингу, а често чисто самоиницијативно грди децу што галаме и газе зеленило. Не мора баш ни да буде пензионисани суповац, може бити и пензионисани официр. Из овог општег места избија мржња према власти и поретку, па макар и пензионисаном.

Из књиге „Од наших Руса до комшијине краве“

Упутство за слање рукописа

Како би процес слања и одабира рукописа био што бржи и једноставнији, молимо вас да се придржавате доле наведених правила:

  • Предлог рукописа шаље се искључиво путем мејла, на адресу dijana.t@prometej.co.rs
  • Предлог рукописа треба да садржи кратку биографију аутора са контакт подацима, синопсис дела, обим и садржај, као и објашњење због чега би дело требало да се нађе у продукцији ИК Прометеј.
    Приликом слања предлога рукописа, није потребно да нам шаљете целокупно дело.
  • У року од 90 дана од приспећа предлога, бићете обавештени о даљој одлуци наших уредника, те уколико за тим буде било потребе, биће затражено да пошаљете целокупно дело на читање. У супротном, мејлом ће Вам бити упућен негативан одговор.
  • О коначној одлуци након фазе читања целокупног рукописа обавештавамо Вас у року од 90 дана, такође мејлом.

Пријава на билтен

Будите обавештени о новостима и акцијама у ИК Прометеј.